Startgames.nl

Bubbels spelletjes spelen
Bubbels is het bekende spelletje waar je schietend combinaties moet maken met verschillende gekleurde balletjes. Bubble spellen in alle soorten en maaten: Bubbels deluxe, bubble shooters, Bubbel Tetris. Op deze pagina vind je alle Bubbels spelletjes die je zoekt.
3 op 1 rij Spelletjes.
Ben jij ook zo dol op 3 op 1 rijspelletjes? Wij bij startgames.nl zijn dol op de vele online 3op1rij spelletjes die wij dagelijks nieuw op onze site kunnen spelen. Naast de populaire 3-op-1-rijspelletjes zo als bubbles 2 deluxe, bejeweled en candy crush spelen wij dagelijks Zumba Revenge.

Ieder 3-op-1-rij-spel is weer net anders. De basis blijft natuurlijk altijd hetzelfde combinaties van 3 of meer dezelfde items, jewels of bubbles, maar de mechaniek van deze uitdagende online spelletjes is steeds net anders.

Lotte 29: Ik zelf ben dol op het spelen van Candy Crush! Ik speel eigenlijk overal waar ik ga ik heb altijd mijn i-pad bij me om te kunnen spelen. Vroeger speelde ik Candy Crush op startgames.nl, maar nu dat niet meer mogelijk is speel ik veel bejelewed twist online op startgames.nl. Naast 3op1rij spellen speel ik ook graag de verschillende zoek en vindspelletjes van Zylom, Denda en Youda op deze online spelletjes site.

Joke 67: Bubbels 2 Deluxe is mijn absolute favoriet onder de online die op een rij spelletjes die je kan spelen op deze online spelletjes website. Iedere dag speel ik zeker 5 potjes bubbels om even te ontspannen. Ook speel ik sinds kort Kris Mahjong en Mahjong Fortuna 2.

Gerard 42: Toen ik nog jong was speelde ik altijd met mijn zusjes 4 op een rij. Nu ik ouder ben en online spelletjes kan spelen speel ik daarom graag 3opeenrijspelletjes. Mijn favoriete 3 op een rijspel is toch wel Goldstrike.

De beste 3 op 1 rijspelletjes op stargames.nl zijn onze redactie: Bubbles 2 deluxe, Bubbelshooter, Zumba Revenge, Bejeweled 3, Bejeweled 2, Gardenscapes, Candy Crush en Jewel Quest.